Näissä kahdessa kortissa olen käyttänyt viikonloppuna julkaistuja ja Päivi Tanhun piirtämiä perhosleimasimia ja tekstileimasimia. Keväällä ja kesällä on aina niin ihanaa seurailla perhosia ja niitä on kiva laittaa myös kortteihin lentelemään.  Ne myös sopivat monenlaisiin erilaisiin teemoihin hyvin.


008Tämä vauvakortti on tehty Nea-Idean pienellä Neitoperhonen leimasimella ja väritetty Distress inkeillä, hieman vahvensin varjoja Prismacolors premiereillä. Paperit ovat Graphic 45 Little Darlings paperikosta ja tekstileimasimen löydät täältä. Tätä korttia tehdessäni mietin, että tämä perhonen voisi näyttää myös kivalta pastellisävyissä vauvakorteissa ja kirkkaammissa väreissä muissa korteissa.

 
021Eläkkeellejäämiskortit saattavat olla joskus haastavia ja aiemmin niihin sopivia tekstileimasimia sai etsiä kiven ja kannon alta. Olin hyvin iloinen kun huomasin, että Nea-ideaan saapui näihin kortteihin sopivia tekstileimasimia. Tämä Pieni hohtosinisiipi leimasin sopii tunnelmaltaan erinomaisesti tässä käyttämääni Tanssikengät jalkaan-sinettileimasimeen. Väritykset tein perhoseen Distress inkeillä ja paperit ovat Inkidolta.