Kaikki alkoi elokuun alussa kun innostuin tilaamaan leimasimia Papertreyltä. Huomasin tehdessäni tilausta, ettei se onnistukaan. Kirjoitin asiasta Papertreylle ja he lupasivat hoitaa asian muutamassa päivässä. Odotin kaksi viikkoa ja kirjoitin uuden kirjeen, sillä todella halusin ostaa myös Cuttlebugissa leikkaavia stansseja. Ei tullut vastausta. Reilun kahden viikon odottelun jälkeen kirjoitin uudelleen ja sain vastauksen: Olivat unohtaneet laittaa Suomen tilauslistalle... Tässä vaiheessa jo mietin, että onko kyseessä lainkaan luotettava yhtiö. Parin päivän päästä tästä huomasin ilokseni, että Suomi näkyi toimitettavien maiden listalla jonka jälkeen ilmoitin Maijulle välittömästi, että nyt voi tilata. Tilasin heti haluamani stanssit ja sain ne todella nopeasti (viikossa). Tuotteet ovat erinomaiset ja voin kyllä suositella, koska niiden laatu on vertaansa vailla.

Tässä siis uudet ihanuudet(jotka tilasin ennen ostolakkoa):

004-6.jpg picture by Maissi2007

Leimalaatikossa on vielä erillinen kotelo (kuin cd levy kotelo) leimoja varten. Stanssit toimivat sekä kohokuvioinnissa että leikkauksessa Cuttlebugissa.

Ensimmäinen kortti jonka tein näitä tarvikkeita hyväksikäyttäen.

008-3.jpg picture by Maissi2007

010-2.jpg picture by Maissi2007

I ordered from Papertrey and stamps and I got them today. I just love them and it was worth to order them. Dies works perfectly in my Cuttlebug. This I made with my new stuff.