Hyvää uutta vuotta kaikille blogini lukijoille! Kulunut vuosi on ollut askartelujen parissa todella mieluinen teidän lukijoiden, uusien blogikavereiden sekä uusien taitojen oppimisen myötä. On aina ilo huomata, että askartelujani on kommentoitu ja on ollut mukavaa auttaa jos olen osannut. Itsekin olen saanut apuja ja vinkkejä monista blogeistanne ja välillä ihan henkilökohtaisestikin. Koiraharrastusten lisäksi askartelusta on muodostunut enemmänkin kuin harrastus ja on ollut ilo löytää monia samanhenkisiä ihmisiä ja jakaa teidän kanssanne kokemuksia. Jatketaan samalla linjalla myös tänä vuonna!

Happy new year to all of you bloggers and my blog readers! It has been a joyful year which have you all influenced. I gives me so much pleasure to read all of your comments and it has been joy if I have helped you in your papercrafting. Papercrafting gives me so much joy in my life and so are all of my blogfriends. Keep up the good spirit and Happy New Year!

Tänään sain valmiiksi ensimmäisen ystävänpäiväkorttini, joka on tunnelmaltaan vähän samoilla linjoilla kuin edellinenkin korttini. Kaikki kortin materiaalit Paperellasta lukuunottamatta kirjainleimasimia.

Today I got my first valentine card ready and it has same kind of spirit as the last card I've made.

005

009

011

Materiaalit/Supplies

Paperit/Papers K & Company Hopscotch Girl Two-sided paper pad

Leimasimet/Stamps Magnolia & Autumn leaves

Väritys/Colouring Winston & Newton vesivärit

Kukat/Flowers Prima Bubbles vaaleanpunainen-pinkki

Kulmat/Corners DCWV Chipboard Sticker stack Pocket full of posies

Reunukset Stickles kiilleliimalla copper