Olimme tänään koko päivän jouluostoksilla ja vähän aikaa sitten palasimme kotiin. Liikkeellä oli kiitettävä määrä ihmisiä, mutta ensimmäistä kertaa kiire ei tuntunut stressaavan meitä. Johtuikohan sitten siitä, että lähdimme reissuun mahdollisimman aikaisin ja jokainen kauppa ja ostokset olivat ennalta suunnitellut. Yleensä olemme rynnänneet jouluostoksille mitään suunnittelematta ja stressanneet ostoksilla. Mukaan tarttui lahjoja tutuille, toisillemme ja koirille. Koirat saivat kummatkin uuden lelun ja ison sängyn johon kummatkin mahtuvat.

We (me and my husband) spent the whole day shopping christmaspresents. We plan ahead our shoppings and the shops so it wasn't so stressing as usual. We bought presents to our loved ones, to ourselves and to our dogs. Dogs got a new bed and toys.

Kävin samalla hakemassa cernit massaa Sinooperista ja kuinka ollakkaan kävin myös Tilda hyllyn luona. Ilo oli suuri kun löysin sieltä juuri tulleita Tilda nauhoja. Viime kerralla voivottelin kassalla niiden puutetta, ne kun ovat todella kauniita. Myös Tildalahjapaperia oli tullut myyntiin. Ihania pikullisia lahjapapereita. Nauhapakkauksen hinta on mielestäni aika tyyris (laskiessa kuitenkin nauhoille metrihintaa niin ei ole niin tyyris), mutta siksak nauhan hinta on edullinen. Nämä jäivät siis koukkuun Sinooperista.

These I bought on the craftstore near by. I was so happy to see these ribbons in the store because I've been waiting them to arrive in Finland.

001-20.jpg picture by Maissi2007

Teen tänäkin vuonna useamman lahjan itse ja nyt työstelen niitä, mutten voi niitä vielä näyttää, koska niiden saajat käyvät täällä blogissa.