Tämän taulun tekeminen on ollut jo pitkään mielessäni. Nähdessäni tämän tekstileimasimen Sinellissä näin tämän taulun jo mielessäni.  Taulun teksti on puhutellut minua jo pitkään ja olen kokenut sen tärkeäksi.

Leikkasin ensin leikkurilla nuo pohjan alla olevat valkoiset kukat ja liimasin ne. Sen jälkeen laitoin akryylipastaa koko pohjan alueelle ja leikkasin tekstin paperin Spellbinderssin stanssilla. Tekstileimauksen ja pastan kuivumisen jälkeen liimasin tekstipaperin keskelle. Laitoin stanssatun kuvion ympärille sormella töpöttelemällä Glamour Dustin kimallemaalia. Lisäsin kukat ja töpöttelin niiden päälle myös samaista kimallemaalia. Nämä kimallemaalit ovat kyllä uusia suosikkejani. Paperellaan on tulossa niitä lähi aikoina. Lopuksi laitoin Pearl makerilla kultaiset "helmet" kukka-asetelmien päihin.

I've been planning to make this picture for a long time. The text says: Give me calm to except the things I can't change, corriage to change the things I can and visdom to notice which is which. This text has been on my mind for the past year so it has become important in my life.

 

001

 

004