Katselin Aijan ja Callen blogeissa, että he olivat tehneet postauksen parhaista korteistaan ja minäkin päätin ryhtyä toimeen. Näihin kortteihin olen ollut erityisen tyytyväinen ja tätä kautta ne ovat valikoituneet tähän top ten sarjaan. Kiitos kaikille kommentoijille, olen aina niin iloinen lukiessani teidän ihania kommenttejanne. Kortit eivät ole järjestyksessä, ainoastaan mieluisimman kortin valitsin.

These cards are my favorite cards from last year. I remember the feeling when I got them ready and they remain me of the great year with papercrafting. 

005

Tässä kortissa olen erityisen tyytyväinen kukka-asetelmaan sekä tunnelmaan, jota kokonaisuus tässä kortissa luo.

016

Tässä kortissa pidän värimaailmasta sekä ihanaisesta leimasimesta.

 007

Tämän kortin leimasinkuvan värityksessä koin erityistä onnen tunnetta. Kaikki meni kerrankin nappiin :)

011

    Tämän kortin kohdalla minua miellyttivät sopusointuisuus sekä materiaalien yhteensopivuus.

004 

Tämän kortin tein Jehkotar CardChallenge haasteeseen ja koin onnistumisen tunnetta kun sain mallipiirroksen avulla kortin toimimaan.

009 

Stempelgleden leimasimet ovat todella kauniita ja tässä kortissa koin onnistuneeni leimasinkuvan ja vintagetunnelman yhdistämisessä.

018 

Tämä kortti syntyi Ruotsissa messuillessamme ja siinä pidän erityisesti utuisesta tunnelmasta sekä materiaaleista.

009 

Tästä leimasinkuvasta pidän eniten Motivetin leimasimista ja väritykset onnistuivat hyvin ja talvinen tunnelma välittyi.

008   

Tämän kortin tein myös Jehkottaren korttihaasteeseen ja muistaakseni haasteena oli tehdä kortti embossaamalla. Tämä kortti on suosikkini viime vuoden korteista ja siksi halusin kehystää tämän myös seinälleni.  

004

Viimeisenä korttina valitsin Sarah Kay kortin, koska Sarah Kay leimasimet ovat lähellä sydäntäni. Niihin on helppo luoda rauhallinen ja kaunis maisema.