Palasin juuri kotiin Turun askartelutapaamisesta ja haluan ensitilassa kiittää erityisesti tapahtuman järjestelijöitä Anskua ja Tiinaa, mahtava tapahtuma jossa aika kului aivan siivillä. Kuvaukseni jäi vähän puolitiehen, koska tein kaikkea muuta kuin kuvasin. Kesken skräppäys workshopin tajusin etten ole ottanut yhtään kuvaa ja otin siltä istumalla yhden kuvan joka jäi sitten ainoaksi. Niin kivaa siellä oli!

I just got back form a crafting event in Turku and it was so amazing event. I took one picture from the event after I realized during scrapworkshop that I haven't take any pictures yet and took immediately one picture. That picture was the only one because it was so much fun in there.

009 by you.

Sotilaskodin tila oli kuin luotu tätä tapahtumaa varten. Kaikilla oli tarpeeksi tilaa levittäytyä ja hyvä oli myös liikkua paikasta toiseen. Kiitos myös teille kaikille askartelijoille ja bloggareille, oli mukava nähdä ja kiva jutella teidän kanssanne.

Paikalla oli kolme askartelukauppaa, joista tein nämä ostokset. Myin samassa yhteydessä myös omia leimasimiani ja kotiin päästyäni laskin paljonko olin kuluttanut reissussa. Loppusummaksi tuli 10 e, joten halvaksi tuli ;)

There were three netshops also and I made some shoppings.

Korttipuoti Tiinasta

014 by you.

Paperikeijusta

017 by you.

Heta ja Sammakosta

013 by you.

Taavalta

018 by you.

Sain myös kerrankin askarreltua jotain valmiiksi, julkaisen ne myöhemmin illalla.