Hieman vajaat kaksi vuotta sitten perustin tämän blogin ja nyt kävijämäärä on jo ylittänyt 140 000, mitä en olisi ikimaailmassa uskonut aloittaessani tämän blogin. Alunperin ajatuksenani oli esitellä askartelujani ja askartelut olivat monimuotoisempia. Nykyään keskityn lähinnä korttiaskarteluun ja skräppäykseen. Tyylikin on muuttunut kovasti. Olen saanut bloggailuni ohella niin paljon ideoita ja oppia muista blogeista, joista olen kiitollinen. Olen pyrkinyt myös näyttämään joitain tekniikoita aina välillä. Aika on kuitenkin ollut paikkapaikoin rajallista ja demoilut ovat jääneet hieman vähemmälle. Olen kiitollinen teille blogini lukijat, on ollut ilo lukea kommenttejanne ja auttaa tarvittaessa.

Kaksi vuotis syntymäpäivien kunniaksi järjestän arpajaiset, johon voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Olisi kiva samalla kuulla mitä askartelua harrastat ja miksi käyt täällä. Arvon voittajan torstaina 6.11. illalla ja voittaja saa jotain askarteluaiheista. Jätäthän yhteystietosi samalla, sähköpostiosoite tai bloginosoite, jotta löydän sinut helpommin voitettuasi.

Sain juuri valmiiksi tällaisen Whiff of Joy joulukortin, jonka materiaalit ovat nauhoja ja Promarkereita lukuunottamatta Paperellasta.

009

006

Materiaalit/Supplies

Paperit/Papers Bazzill & DCWV

Leimasin/Stamp Whiff of Joy Decorating christmas tree

Väritys/Colouring Promarkers (tausta kuivapastellit)

Kukat/Flowers Prima Essentials 4

Haaraniitti/Brad Dovercraft Christmas