Palasin jokin aika sitten Tampereelta Kädentaidot messuilta. Kylläpä siellä riitti ihmisiä ihan tungokseen asti, mutta kivaa oli. Erityisen mukavaa oli mukavan seuran lisäksi se, että uusia askartelukauppojakin oli tullut paikalle. Kiitos Merja mukavasta seurasta!

I was in a craftfair in Tampere today and had so much fun. There was so much people but it didn't bother me and my friend. Especially nice was to notice that there were more craftstores than last year.

Tämä oli pääostokseni Heinikan valikoimista. Oli ilo nähdä miten Maiju esitteli tämän käyttöä ja monta muutakin askarreltavaa. Kiitos Maiju!

This was my main shopping goal and I got it. Yes!!!

why-slice-portability-img.jpg

Monta muutakin tuttua näin ostosten lomassa mm. Callen, Heinin ja Mummelin. Oli mukava nähdä teitä. Harmi vaan, ettemme kerenneet jutella pidempään.

It was so nice to see lots of blogfriends and chat quicly. I also shopped these and two memorycards on Slice.

Muita ostoksia en paljoa tehnyt, mutta tässä muutamia.

Heinikan paperiostokset, joiden lisäksi hankin kaksi muistikorttia tuohon Sliceen. Heinikan hyllyissä oli myös aivan ihania kukkia, joihin ihastuin.

008

Papruksessa oli myös paljon askartelutarvikkeita, joista kiinnitin huomioni eniten nauhoihin ja kukkiin.

005

Sinooperin pisteessä oli paljon Tilda tuotteita ja myös sellaisia Tilda uutuuksia joita en ollut aiemmin nähnyt. Fiskarssin myyntipisteessä oli aika paljon tarjouksia lävistimistä ja kuvioleikkureista.