Kävin tänään Lounakolkan blogitapaamisessa Hetassa ja sammakossa ja täytyy sanoa, että kivaa oli. Oli niin mukava nähdä blogituttavia joiden kanssa on ollut tekemisissä. Ohjelmaa siellä oli monenmoista, joista yksi oli ATC korttien face to face-vaihto. Itse vein vaihtoon tällaiset kortit.

Today I was in a blogmeeting in Heta and sammakko (a craftshop in Vehmaa). I have to say that I was having such a good time in there. There was lots of fun to do and one of those events was a face to face ATC trade. These I put in the trade.

I'm happy        Bonjour

I'm happyBonjour

Who's tree is it anyway

Who's tree is it anyway?

Ja sain takaisin tällaiset kortit, korttien joukossa myös Anskun kanssa tehdyn privavaihdon kortit.

And these I got back. Among these cards are also Ansku's cards because we made a private swap also.

Ansku: Girl and the doll

012-3.jpg picture by Maissi2007

Ansku: Rose 2   Finnish actress begin of the 19th century

016-2.jpg picture by Maissi2007

Tatsi: Kiitollisuus  Ansku: Pinkki ruusu

018.jpg picture by Maissi2007

Ostoksia tuli myös tehtyä ja tällaiset tarvikkeet matkasivat kotiin. Kaikki ostokseni eivät ole kuvassa, koska niitä voi sitten lähetellä yllätyksenä muille.

I made some shopping also in there.

009-3.jpg picture by Maissi2007

Erityisesti nämä Twinkling h2o värit ja tuo ihana kirjanen olivat minulle mieleen.

Kiitos todella paljon Tatsille tästä ihanasta päivästä ja kaikille päivään osallistuneille, meillä oli niin kivaa yhdessä. Niin ja tietysti Anskulle kivan uuden tekniikan opettamisesta, koitan saada tehtyä viimeistään huomenna uudella tekniikalla kortin esille (ja esityskuntoon ;) .

Edit: Sovimme, että teemme uudella tekniikalla ATC kortin ja tässä on oma korttini. Vähän on vielä harjoiteltavaa tuon uuden tekniikan kanssa. Kiva tekniikka kylläkin.

We made a deal in the blogmeeting that we would do a card with the new teknik. Here is what I made, I still need some practise to do nice cards with it.

You're such a good dog Bella

You're such a good dog Bella