Elämäni on ollut todella kiireistä viime päivät ja en ole juurikaan kerennyt tietokoneen ääreen saatika askartelemaan. Postia olen silti saanut mukavasti. Eilen saapui Lisa Bearnsonin skräppipaketti Amerikasta, joka on aivan mahtava. Laitan tähän linkin paketin sisältöön. Pidän todella paljon tästä paketista, mutta en kuvannut sitä koska se on niin iso ja käsittää paljon erilaisia kirjekuoria ja papereita. En ole vielä edes tarkoin tutustunut siihen, mutta päällisin puolin olen sitä ihaillut.

I've been so busy lately and I hadn't have time to be in the net or make cards. Although I had some mail yesterday and today. Yesterday I got Lisa Bearnson's kit of the month and I'm so pleased for that. It's magnificent!! Here's link what it included.

Edit: Sain kysymyksen miten paketin voi tilata ja mitä sen tilaaminen maksaa Suomeen. Lisa Bearnsonin sivuilla julkaistaan joka kuukauden alkupäivinä kuukauden paketti, jonka sisältö vaihtelee kuukausittain. Paketti liittyy yleensä kuitenkin skräppäykseen, mutta se voi sisältää esim leimasimia tai papereita jollain teemalla. Jos haluaa tilata paketin niin se kannattaa tilata heti kuukauden alkupäivinä, koska paketteja on rajallinen määrä ja niiden loputtua pakettia ei voi enää tilata. Paketin tilaamiseen tarvitset luottokortin. Tilaamisen jälkeen he laskuttavat paketin ennen sen lähettämistä. Itselläni maksu meni heti. Sivuilla mainittiin tämän kuukauden kohdalla, että paketin hinta on vain vajaa kolmekymmentä dollaria, mutta Suomeen lähetettäessä postimaksut maksoivat melkein saman verran kuin itse paketti. Lopputulos oli, että paketti maksoi postikuluineen hieman reilut kolmekymmentä euroa. Tämän kuukauden paketti on jo loppuunmyyty, mutta pian julkaistaan ensi kuun paketti.

Tänään sain Magnolian leimaklubin leimapaketin ja siinä on myös paljon ihania leimasimia. En muistanut, että ne tulevat levyinä ja ne eivät ole ez mountattuja. Joten pakko oli heti mennä tilaamaan Ez mounted foamia, koska sitä mulla ei ole tällä hetkellä yhtään. Leimaklubin paketissa oli yksi Edvin leima ja muut hahmot olivat naispuolisia. Tämä uusi Edvin leima kyllä sopii monenlaisiin kortteihin ja sitä olen juuri kaivannutkin, koska välillä teen myös kortteja pojille ja miehille.

I also got my Magnolia's stampclub kit today and it included so many wonderful stamps. I'm so happy that there also a Edvin stamp because I've longing for mail stamps they're so rare in these kind of stamps.

Klubipaketti sisälsi kaksi levyä leimoja. Näpäyttämällä kuvia saat ne isommaksi.

My new Magnoliastamps  My new Magnoliastamps

Käänsin vielä ensimmäisen kuvan toisin päin, jotta voit nähdä Edvin leiman paremmin.

My new Magnoliastamps