Tänään sain ihanan lähetyksen Paperikierteeltä. Tilauksessa oli paljon kukkia, papereita ja nappeja. Tilausta en nyt kuvannut tähän, koska kameran akku hyytyi, mutta kortin kerkesin tehdä jo tilaamistani napeista. Kysymyksessä ovat siis Basic Greyn Infuse napit. Paperi on Love Elsien sarjan papereita, joista pidän kovasti. Leima on Sinellistä. Ihastuin tähän leimaan heti sen nähtyäni. Ruskeaa sydäntä laitoin kaksi päällekkäin, jotta se olisi vähän koholla ja kohtotin kummankin sydämen reunoja. Lisään vielä kiillettä pieneen kupissa olevaan sydämeen niin kortti on valmis.

Odottelen jo kovasti, että Suomeen tulisi myyntiin Spellbinderin Nestabilities stansseja. Niitä on tulossakin piakkoin Heinikkaan. Suosittelen niitä kaikille Cuttlebugin omistaville. Ovat hintansa väärtejä. Itse ainakin käytän niitä harva se päivä.

Today I got a wonderful delivery from one of my favorite craft store. I got lot of flowers, papers and buttons. I used the new buttons in this valentine card. The buttons are Basic Greys Infuse series, paper is Love Elsie series from KI memories and this wonderful little stamp is from Inkadinkado.

Valentine card

Valentine card