Tässä kortissa käytin lähes täysin kahta mieliväriäni turkoosia ja ruskeata. Myös leimasin on hyvin mieluinen minulle. Kortin alaosan Bazzillin paperin kuvioin Cuttlebugilla ja raita on Scenic routen Charlotte sarjan papereita. Paperit ja nauha ovat Heinikasta, pieni chipboard kukka Heta & Sammakosta. Kuvan väritin Zigin Art & Graphic twin akvarellitusseilla. Uimarengas on vielä lisäksi koristeltu kiilleliimalla, joten se kimaltelee hienosti.

I used on this card two of my favorite colours turquoise and brown. I love the Magnolia stamp too. I embossed the lower side of the brown Bazzill paper and add the Scenic Route paper for a stripe. I coloured the picture with Zigs Art & Graphic pens.

Greeting card with Magnolia stamp

Greeting card with Magnolia stamp

Kävin tänään tilaamasta Heinikasta tällaisen nauhalaukun, joka on tänään naistenpäivä tarjouksessa. Itselleni löytyy ainakin paljon käyttöä tälle, koska siihen mahtuu lukuisat nauhani, jotka ovat ollet sekoittamassa laatikoitani jo pitkään. Näitä laukkuja ei saa mistään muualta tällä hetkellä Suomesta, ainakaan minun tietääkseni.

tuotekuva.php?kuvaid=1889&tyyppi=keski