Tämän kortin sain eilen illalla valmiiksi, mutta ajankohta oli jo niin myöhä, että tänään sen vasta julkaisen. Viime viikolla sain tilaamani uudet tekstileimasimet ja metallikoristeitaTaitopuoti Paperinauhasta, joiden jouluinen tekstileimasin sopi mielestäni tämän kortin tunnelmaan.

Alunperin suunnittelin, että tänä vuonna teenkin aika erilaisia joulukortteja mitä olen aikaisemmin tehnyt, mutta on ollut kiva tehdä kyllä tällaisia tunnelmallisia ja perinteisemmän oloisempia kortteja myöskin. Etsin aikani vaaleaa turkoosia jouluista paperia, mutta vielä se on hakusessa ja ehkä vielä löytyykin. Aikaa on vielä jouluun ja erityisesti haluaisin My minds eye:n Be merry sarjan papereita, jotka ovat kyllä niin ihania. Niissä on juuri sellaisia värejä ja papereita kuin haluaisin joulukortteihin.

I got this new christmascard ready yesterday. I planned earlier that this time making all my christmascards coloured like Be merry paperpack by My minds eye. I just adore these papers and the colours in them are so awww... But I haven't managed to get them yet so I'm making a bit more traditional card since I have them. it's so much fun to them too.

BM1011.jpg

Ja tässä korttini.

007

002

005

Materiaalit/Supplies

Paperit/Papers Basic Grey

Leimasimet/Stamps House Mouse (tämän ihanan leimasinkuvan olen saanut Sayltani :) & Taitopuoti Paperinauha

Väritys/Colouring Derwent Aquatones