Olin eilen Rauman blogitapaamisessa ja kylläpä oli taas mukava päivä. Suurkiitokset Tarulle tapahtuman järjestämisestä ja myös kaikille tapahtuman toteuttamiseen osallistuneille! Olin eilen aika poikki tullessani sieltä ja nyt vasta sain tehtyä postausta. Mukana oli monia vanhoja tuttuja, joiden kanssa on aina yhtä mukavaa jutella ja vaihtaa kuulumisia, mutta myös mukavia uusia tuttavuuksia. Anneen tutustuin ensi kertaa ja ihastelin hänen tekemäänsä kaunista 3-tason ikkunakorttia.  Oli kyllä niin kivaa, että kuvaaminenkin jäi aika vähällä. Päivän kuvaussaldo oli kaksi kuvaa ;)

Yesterday I was in a blogmeeting in Rauma and had so much fun. Thank you so much for Taru who was the event organizer! I met old several crafterfriends and also new ones also. I liked so much this three dimentional card from Anne, it was so beautiful card when I took it to my hand. I had so much fun in there that I took only two photos from it.

 

009 

010

Sain väritettyä kaksi kuvaa, joista toisen tein kortiksi heti kotiin päästyäni ja tämän kortin kaikki materiaalit ovat Paperellasta.

I managed to colour two pictures in there and I made this card soon as I got home.

004 

003

Materiaalit/Supplies

Paperit/Papers Memorybox Sweetbay

Leimasin/Stamp Penny Black Flower gallery

Pitsi/Lace Kort & Godt

Kukat/Flowers Prima Marketing Pearl penache-Snowbird, Storyteller,  Hero Arts Art flowers-neutral

Sydäneulat Kort & Godt ja kukkien keskustoissa Papermanian Shimmer dots