Huomenna alkaa loma ja siitä hyvällä tuulella ollessani tein tällaisen keväisen kortin. Käytin kortissa juuri hankkimaani Hänglar & Stänglar leimaa. Kortin pohjana on Bazzill kartonki ja raidallinen paperi on Dream street papers Birdie Bits sarjasta. Kukka ja koriste kukan keskellä Prima flowers. Tagin sain lahjaksi Inkulta. Kuva on väritetty Zigin Art & Graphic tusseilla. Paperit, kukka ja kukan keskusta Heinikasta.

My spring holiday starts tomorrow and I'm so happy about that. I made this springcard to celebrate that. I used stamp from Hänglar & Stänglar and coloured it with Zigs Art & Graphic twin pens. The papers are from Bazzill and Dream Street papers Birdie bits. Flower is from Prima. 

Bloom card

Bloom card

Ja sitten ostokseni Heinikasta. Ensimmäisenä kuvasin ihanan koristesetin joka on todellinen aarre koristevalikoimissani.Siinä olevat koristeet ovat niin ihanan värisiä ja niin kauniita, että niitä on jopa vaikeata käyttää, koska niitä olisi vain ihana katsella.

And then some shoppings. I bought wonderful spring embellishments, Pull Ez Ribbon Purse and some papers from Dream street papers and Bo Bunny.

some shoppings

Tämän koristerasian lisäksi hankin nauhalaukun ja Dream streetin ja Bo Bunnyn papereita, joista pidän myöskin paljon. Nauhalaukkua täyttäessäni huomasin, että voin haalia vielä paljon lisää nauhoja, koska ne kaikki mahtuvat vielä laukkuun. Tosin minulla on vielä jonkin verran laittamatta nauhoja laukkuun. Kätevä laukku on kyllä ja hyvä ostos. Nuo Dream Streetin paperit ovat muuten kivan raikkaita ja pirteitä ja sopivat hyvin keväisiin väreihin.Näpäyttämällä kuvaa näet sen suurempana.

Some shoppings