Yleensä olen aloittanut joulukorttien tekemisen jo heinäkuussa, mutta nyt poikkeuksellisesti syntyi ensimmäinen joulukortti tänään. Käyttämäni materiaalit ovat Paperellasta. Kortin keskellä olevan puusydämen väritin ensin musteenlevittimellä Distress inkin musteilla ja annoin kuivua hetken. Sen jälkeen leikkasin käsin paperisydämen jonka liimasin Rangerin Clue N' Seal liimalla ja levitin tätä myös päälle. Aivan ihana tuote! Helppo levittää pullossa olevan siveltimen avulla, liimautuu nopeasti (vahvasti kiinni) ja mukava levittää myös päälle. Jättää samalla myös kivan pinnan paperin päälle. Kun liima oli kuivunut laitoin pienemmän sydämen reunoihin Deco Artin Craft Twinkles Writer Crystal kimallemaalia, mikä on ensimmäinen kokeilemani kimalleliiman tyyppinen tuote, joka tulee hyvin pullosta ulos ja jättää kunnon kimalteen jälkeensä.Leikkasin vielä lumihiutaleen Martha Stewartin lumihiutaleleikkurilla . Sydämen voi kortin saaja ottaa pois kortista ja laittaa sen uuteen paikkaan koristamaan. Sydämen kiinnitin korttiin ainoastaan naruilla.

Sydämen alla olevan neliön leikkasin Spellbinderssin Fleur de lis squares stanssilla. Pitsin löydät täältä ja paperi on Echo Parkin Everybody loves christmas. Osa näistä tuotteista on vielä tulollaan Paperellaan.

This is my first Christmas card this year. I made it with Echo Parks Everybody Loves Christmas papers and a wooden heart.

001

 

005