Sain tämän sivun valmiiksi eilen illalla ja katselin siinä samalla hieman mallia uudesta kirjastani. On kiva saada jotain uutta sivujen tekoon ja pidän Elsie Flaniganin rohkeasta tyylistä. Itselläni tämäntyyppinen tyyli on vielä hakusessa. Skannasin sivun jonka ansiosta alareuna jäi pois, mutta muuta siitä ei jäänyt pois kun palloreuna. Yritin kuvata tätä sivua moneen kertaan enkä saanut jostain syystä onnistunutta. Bazzillin pohjapaperi, pilkulliset nauhat ja Grungeboard tähdet Heinikasta. Kirjaimet leimasin Inkadinkadon lower case kirjaimilla ja Brilliancen valkoisella musteella, nämä ovat Sinellistä. Grungeboardit maalasin ensin akryylimaaleilla ja sitten niiden kuivuttua vedin viivat Sakuran geelikynillä reunoihin. Nauhat laitoin niiteillä kiinni pohjapaperiin.

I got this layout ready yesterday evening and this is my first layout using 52 scrapbooking challenges. It's nice to get something new to my style. I scanned this page and I noticed that the bottom spotty line has been left away but it's in there. I used in this layout Bazzill paper, Grungeboards, Inkadinkados lower case alphapet stamps, Brilliance ink, Sakuras gel pens, akrylpaints, tree ribbons and staples.

This page is about Daisys love of snow and the text says I wish it was always this snowy. Daisy loves frosty snow and run and swirls in the snow so fast that it's sometimes hard to see where the dog is.

Sivu kertoo Daisysta, joka on suuri lumen ystävä ja voi sitä riemua kun hän pääsee peuhaamaan pakkaslumessa. Karvat vain pöllyävät kun pikkuinen cavalierimme puskee lumessa eteenpäin ja nauttii elämästään.