Mietin tässä skräppisivujani ja mistä aiheista niitä haluaisin tehdä. Kuvasin tänään askartelutarvikkeitani jotka koen niin tärkeiksi, että käytän niitä päivittäin askarrellessani. Joukossa on myös tarvikkeita, jotka koen erinomaisiksi ostoksiksi ja niihin totuttuani en haluaisi olla niitä ilman. Olen saanut hyviä vinkkejä blogikavereilta näistä tarvikkeista, joten kiitos kuuluu heille.

I was wondering about my future scrapbooking pages and themes would be nice to do. I took pictures from my crafting supplies which I don't want to go without them. I valued these products and find them very useful in my works.

1. All my memories cool tote 2, tämä on ehdottomasti paras ostokseni askartelun saralla. Olen aikaisemminkin tätä esitellyt, mutta tämän koen tärkeimmäksi.

023

2. Versafine Onyx black-muste, muste jota käytän pääsääntöisesti värittäessäni Aquatones väreillä. Sopii tähän tarkoitukseen hyvin ja leimaa pehmeän ja tarkan jäljen.

025

3. Derwent Aquatones värit ja vesisäiliösivellin, ehdottomasti itselleni sopivin värityssarja ja väritystyyli.

027

4. Winsor & Newton vesiväri paperi. Olen kokeillut monia eri papereita ja tämä paperi on antanut parhaimman tuloksen värittäessäni edellä mainitsemillani väreillä. Hyvän tuloksen saaminen on paljolti riippuvainen paperista. Huonoilla papereilla en saa hyvää tulosta aikaan vaikka kuinka yrittäisin. Hyvänä paperina olen kokenut myös Fabriano paperin.

039

5. Liimatäplät ja liimateipit, näihin kun tottuu niin on vaikea tulla toimeen ilman. Toki liimaan välillä liimapuikollakin, kaikkeen nämä eivät sovellu.

029

6. Leikkurit, itselläni on kaksi leikkuria joista toisella leikkaan skräppipapereita ja toisella tarkempia pieniä paperileikkauksia. Giljotiini (päällimmäinen leikkuri) on todella kätevä ja leikkaa hyvin eikä terä tylsy helposti toisin kuin alemmassa leikkurissa. Ohuemman paperin leikkaukset onnistuvat giljotiinilla paremmin. 

033

7. Hyvät sakset. Käytän kolmenlaisia saksia, joista löysin kahdet tätä kuvaa varten. Pienimmät ovat Fiskarssin ompelusakset, jotka sopivat hyvin pieniin tarkkuutta vaativiin leikkauksiin. Kuvasta puuttuvat sakset ovat Fiskarssin askartelusakset. Kolmannet sakset ovat Tim Holtz Non-Stick Micro Serrated Sakset, jotka ovat aivan huiput leikatessa Ez mount foamia. Eivät ota kiinni ja leikkaaminen on paljon helpompaa eikä voimaa tarvita niin paljoa.

034

8. Vauvan puhdistuspyyhkeet. Käytän näitä leimasimien puhdistukseen ja ne toimivat siinä erinomaisesti.

035

9. Paperikukat. Omistan paperikukkia paljon, jopa niin paljon, että niiden säilytysongelma on melkoinen. Siitä huolimatta hankin niitä vähän väliä lisää, koska käytän niitä myös paljon.

031

10. Paperit ja niiden säilytys. Papereita minulla myös paljon ja niiden säilytys onnistuu hyvin Cropper Hopper paperitelineillä. Mihin joutuisinkaan ilman näitä telineitä. Ennen säilytin papereita laatikoissa, mutta ne veivät paljon tilaa ja eivät pysyneet hyvässä kunnossa. Tällä hetkellä säilytyssysteemini on se että siniset, vihreät, keltaiset ja ruskeat paperit ovat vasemman puoleisessa telineessä, yksiväriset keskimmäisessä ja loput oikeanpuoleisessa. Haaveenani on lajitella paperit vielä tarkemmin omiin lokeroihinsa.

036

038

Tässäpä siis tärkeimpiä askartelutarvikkeistani. Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!

Edit: Olisi kiva lukea muidenkin askartelujoiden Top 10 askartelutarvikkeissa, joten lainatkaa vaan ideaa :)