Löysin jostain norjalaisesta blogista tämän kauniin korttimallin ja päätin heti tehdä useamman kortin tällä ihastuttavalla mallilla. Paperina käytin Crate paperin Snow day paperikkoa, jossa on kauniita ja ihanan värikkäitä papereita. Kaikki korttien materiaalit ovat Paperellasta. Korttipohja on 15 cm x 15 cm kokoinen valmis korttipohja, jota vain nuuttasin ja leikkelin hieman. Alkuperäiset taitokset peitin paperilla.

Sorry this is only in finnish this time.

010 

Varsinainen kortti on kuoren sisällä.

006

Korttipohja edestä päin. Taitokset tein vasemmalta alkaen 11 cm ja 22 cm kohdalle. Kaksi osaa on siis samankokoisia ja yksi on 8 cm leveä.

 

003

Korttipohja takaapäin. Keskellä oleva osio tulee siis kortin taakse ja vihreät sivut taitetaan eteen. Nämä palat on hyvä liimata jo heti ennen kuin tekee kuoren.

 

001

Materiaalit paperin lisäksi:

Joulupukin kuva Mixed holiday ATC collection

Joulupukin ympärillä oleva ympyrä leikattu Spellbinderssin Lacey Circles stanssilla

 

Toisen kortin tein samoilla papereilla.

012 

Keskustassa käytin Marvy Uchida Snow Marker tussia, jonka kuumensin varovasti kuivumisen jälkeen. Tämän jälkeen lisäsin Priman ruusut, Papermanian rusetin ja rusetin keskelle laitoin Papermanian helmihaaraniitin. Tagissa käytin pientä kakkupaperia ja enkelin kuvaa Mixed holiday ATC collection lehtiöstä.

014 

016

018

Edit: Huomasin juuri, että minun korttini oli päässyt kolmen parhaan joukkoon Lili of the valley haasteessa

ja saan siis "ripustaa" blogiini tämän bannerin JEE!!!