Palasin muutama tunti sitten ihanasta Tukholman reissusta, josta kiitos kuuluu ennenkaikkea Callelle. Väsymys on kyllä aikamoinen, koska aikamoista menoa on ollut viime päivät. Reissussa oli myös muutamia kommelluksia, mutta kaikki meni loppujen lopuksi hyvin. Kaikkein ikävin kommellus oli se, että kiireessä unohdin kaikki valokuvani kotiin, joten skräpättyä ei tullut vaikka skräppikurssilla olinkin. Aivan mahtava viikonloppu LC mässan-tapahtumassa kyllä oli. Oli kiva nähdä ihmisiä joita olin aiemmin vain katsellut blogeissa ja niin moni blogi sai kasvot. Menimme tapahtumaan kymmeneksi aamulla ja palasimme hotellille kymmeneksi illalla joten aika ympäripyöreä päivä tuli tehtyä.

Pictures from LC-mässan where I was on saturday. Such a great day and worth of seeing and such an experience. Thank you girls!

Kuva salista, jossa askartelimme koko päivän. Salin takana sijaitsivat askartelukauppojen pisteet.

005 by you.

Osallistuimme Callen kanssa sekä livecroppiin että kolmeen kurssiin. Livecropissa oli runsaasti haasteita, joista valitsimme sopivat ja osallistuimme niihin. Jokaisen haasteen voittajalle ja toiselle jaettiin palkinto sekä kaksi palkintoa myös arvottiin joka kerta. Ensimmäinen kurssi johon osallistuimme oli Yvonnen ohjaama freestyle clear-albumikurssi. Ideoita minulle uuteen tyyliin sain paljon. Freestyle on sellainen tyyli josta pidän paljon ja innostusta tämän tyyliseen skräppäämiseen on paljon.

007 by you.

Sitten kävimme Tussanin ihanalla korttikursseilla. Voi että miten nautin tästä kurssista. Opin monia asioita värityksestä ja kortin teosta. Ikinä en ole ollut näin hienolla kurssilla, josta olisin näin paljon saanut ja oppinut.

011 by you.

Osallistuimme Måste/får inte haasteeseen, jossa ideana oli tehdä kortti/skräppi käyttämällä kuviopaperia, tiettyjä värejä, puchinellaa,thickers tarraa, Fun flockia ja mustavalkoista kuvaa. Olin aivan innoissani, koska tulin toiseksi tässä haasteessa ja sain palkinnon.

012 by you.

Haasteeseen osallistumisen jälkeen askartelijat äänestivät voittajasta ja toiseksi tulevasta.

015

Ja tässä palkinto :)

040

Toiseksi tullut korttini.

037

034

Tässä kuva haasteesta, jossa tarkoituksena oli tehdä sivu jostain ruumiinosasta. Tämä oli oma suosikkini.

016

Toinen haaste mihin osallistuimme oli askartelubingo, jossa saimme eteemme ruudukon, josta tuli valita jokin rivi ja näiden tarvikkeiden tuli esiintyä kortissa/sivussa. Oma korttini on värikkään sivun alapuolella ja oman korttini alapuolella on Callen ihana oranssi kortti.

020 by you.

Ostoksia tuli tehtyä aika paljon. Myyjiä paikalla oli viisi. Ihanempia ostoksia olivat nämä Maja designin paperit.

023

Ostin myös hieman kirkkaampia papereita.

025

Opettelin paikan päällä myös uusia väritystapoja Callen opastuksella, jonka johdosta hankin pienen erän uusia kyniä.

029

Callen opastuksella löysin myös ihania uusia tarvikkeita valikoimiin. Osaa näistä uutuuksista en olisi kyllä osannut ostaa ilman hänen vinkkejään.

032

Tapasin tapahtumassa myös Minervan, kiitos Minerva mukavasta seurasta ja nähdään taas toistekin!