Ihanaa tänään on ensimmäinen aamu kun tuntuu jo siltä, että flunssa on taltutettu!!! Kyllä oli sitkeä tauti. Kovasti olen viime aikoina tehnyt näitä joulukortteja, että saisin ne joskus postiinkin.

Tässä kortissa käytin kohokuviointiin Coredination Tim Holtz Kraft core kartonkia, jossa saa kivasti hiottua ruskea kraft paperin esille. Kukan terälehdet leikkasin Mc gillin pear kuvioleikkurilla, jonka jälkeen pyöristin ja maalasin terälehdet Tattered Angels Glimmer Glam kimallemaalilla (joka on muuten tarjouksessa Paperellassa). Keskelle laitoin Stampendousin Mica Fragments kimalleliuskoja ja Kars Starburst kuvioleikkurilla leikkasin heteet. Kukan reunoihin ja kortin reunoihin laitoin Anita's Glitter Snow lumitahnaa tuomaan talvista tunnelmaa. Kaikki tarvikkeet ovat Paperellasta lukuunottamatta Nea-Idean tekstileimasinta ja korttipohjaa.

 

 

006

 

 

Paperellassa on muuten alkanut jouluale ja hyvässä tarjouksessa on mm. Maijun ihanaakin ihanempi korttitekniikat-kirja, jota voin lämpimästi suositella kaikille korttiharrastajille niin aloittelijoille kuin taitavemmillekin!