Callen innoittamana kävin perjantaina ostamassa Promarker tussit Akateemisesta kirjakaupasta. Ostin samalla myös kyseisille tusseille tarkoitettua Letraset Bleedproof markerpaperia kokeilumielessä. Leimasin kahdella eri leimasintyynyllä (Brilliance ja Versafine) kyseiselle paperille ja aloin väritellä. Kummankin leimavärin kohdalla muste levisi tussilla väritettäessä, mutta kun annoin leimasinvärin kuivua hetken enemmän ja vältin suoraa musteen päällä värittämistä niin leimasinväri ei levinnyt. Tusseihin olen muuten kyllä tyytyväinen vaikka hinnakkaat ovatkin. Tämän Magnolia Tildan leimasin Brilliancen Craphite black musteella, joka levisi hieman vähemmän käytössä. Tässä kortissa väritin leimakuvan ensin Promarker tusseilla, jonka jälkeen tein varjostuksia tavallisilla puuväreillä.  Papereina käytin Paperikierteestä hankkimiani Making Memories Noteworthy skräppipapereita, nauha on Tilda sarjaa Sinooperista ja Onnea-leimasin ja musteet Finnstamperilta.

I saw Calles blog a nice colouring with Promarkers. I bought on friday 10 Promarkers and I decided to learn about colouring with them. I have problems with inks smutching but after little practicing I managed to colour this cards picture. I used Brilliance Graphite black ink, Magnolias Dala Tilda and heart stamps, Making memories Noteworthy papers, Bazzill paper and Tilda ribbon from Panduro.

Magnolia card

Magnolia card

Edit: Testattuani kaikki kotoani löytyneet paperit (akvarellipaperit, vesiväripaperit, kopiopaperi, vahvempi kopiopaperi ja Letrasetin oma paperi) paras tulos värittämisessä tuli Letrasetin papereilla. Se oli ainoa paperi näistä jossa tussien väri ei lähtenyt leviämään. Calle on saanut hyviä tuloksia myös kuvapaperilla.