Olen ihastunut näihin uusiin Penny Blackin leimasimiin ja sain tänään valmiiksi eilen aloittamani kortin sekä juuri valmistuneen kortin näillä leimasimilla. Käytin ylemmässä kortissa ihania uusia Daisy D's tageja, joista pidän kovasti. Alemmassa kortissa käytin taas uusia papereita K & Companylta, jotka eivät vielä ole kaupan hyllyillä, mutta tulossa ovat. Kaikki korttien materiaalit Paperellasta lukuunottamatta Dew dropseja ja ruskeaa pitsiä.

I like these Penny Black stamps that I have used in these cards. It's so easy to make girly cards with these stamps. I'm looking forward to see the spring and it's my favorite season. The upper card I made spring like and the lower card stands for the summer :)

Daisy D's leikekuva-arkki

005

 

014

Materiaalit/Supplies

1.kortti/The first card

Paperit/Papers K&Company skräppipaperi Classic K Bailey Green Swirls & Core´dinations cardstock Spell Caster  

Leimasin ja väritys/Stamp & colouring Penny Black & Winston & Newton watercolours

Kukat tein retroleikkureilla medium ja small sekä sydämen sisällä oleva kukka Prima Bubbles vaaleanpunainen-pinkki

Sydänreuna tehty Fiskarsin sydän boordileikkurilla

2.kortti / The second card

Paperit/Papers K & Company

Leimasin ja väritys/Stamp & colouring Penny Black & Winston & Newton watercolours

Kukat/Flowers You Do Creative Koristekukat ruskea-kelta-violetti

Vaalea pitsi/Light doily ribbon Paper Studio

Vielä loppukommenttina on pakko suositella näitä K & Companyn liimapisteitä. Parempia en ole vielä tavannut. Pidän erityisesti siitä, että ne lähtevät helposti irti arkista eikä liimattavaa tuotetta tarvitse painaa kovasti liimatippaa vasten.

Jos tulee liimattua koriste vääräänpaikkaan niin se on aika helppo siirtää niin ettei jälkiä jää toisin kuin monia muita täpliä käytettäessä. Pakkauksessa on vielä mukana pieni wackytac muovilevy, jonka avulla on helppo siirtää liimatäplä haluamaansa paikkaan eikä täplä jää kiinni levyyn. Liimapisteitä on saatavissa kahta eri kokoa Paperellassa.