Tänään on ollut kyllä ollut ihana päivä. Aurinko paistoi monien pimeiden päivien jälkeen ja sain viettää vielä vapaapäivää (viikon ainoaa) juuri tänä päivänä. Tulin juuri myyneeksi lähes kaikki jouluiset Magnoliakorttini joten nyt pitäisi sitten tehdä itselle lisää. Tämän kortin sain juuri valmiiksi ja toinen on tulon alla. Päivitän sen tähän alle jos saan sen tänään valmiiksi. Tein kortin mukaillen eilistä malliani, aineet ovat kuta kuinkin samat kuin edellispäivän korteissa. Paperit ovat Paperikierteestä kuten myös haaraniitti ja nauha. Kukka Finnstamperilta. Leimakuvan sain Tanjalta.

Today has been a wonderful day. The sun has been showing it self after many long dark days. It was such joy to have a day off work today. I just sold almost everyone of my christmascards so I have to make more. This I have done already and another one is on the way. I used the same material as I used in the day after cards Basic Greys Figgy Pudding papers, Magnolia stamp, KI Memories ribbon and Prima flowers.

Merry christmas card 2

Merry christmas card 1

Tässä vielä myöhäinen tuotos. Tämän leimakuvan olen saanut Maijulta. Valkoiset kiekurat ovat siirtokuvia. Paperit ovat Basic Greyn Fruitcake sarjasta Paperikierteestä. Näyttääpä tämä kortti pliisulta tässä kuvassa, pidän siitä enemmän luonnossa.

Merry christmas card 3