Tänään Nea-Ideassa julkaistuista Riikka Juvosen minienkeleistä olen tehnyt monen monta pikkuista askartelua, joista voi ottaa jokainen ideoita mitä näiden pikku enkeleiden kanssa voi tehdä.

 

Näitä voi leimata kirjekuoren kulmaan sekä kirjekuoren taakse "sinetiksi". Tämän kirjekuoren koristelussa olen käyttänyt mini hurmaavaa haukkua, mini aurinkoista enkeliä ja tekstileimasinta. Käyttämäni kirjekuori on normaalia kirjekuorta pienempi.

 

014

 

015

 

Pienissä korteissa (tämän koko on hieman suurempi kuin isoin tagistanssi)...

Tässä kortissa olen käyttänyt mini enkelipoika leimasinta ja tekstileimasinta.

 

026

 

Pikkupussukoissa...

Tässä käytin Mini enkeli ja linnut-leimasinta sekä Kiitos-leimasinta. Kiitos pussukan leimasin niin, että ensin leimasin Versafine musteella mustan leimauksen ja sitten valkoisten sanojen leimaamiseen käytin Adirondackin valkoista Paint Dabberia. Enkelin värityksen tein tuttuun tapaan Prismacolorsseilla.

 

002

 

Pikku tageissa...

Tässä käytin Mini kukista iloitseva enkeli-leimasinta. Maalasin leimakuva ensin Prismacolorsseilla, sitten laitoin musteenlevittimellä mustetta enkelin taustaksi, hieroin reunoihin rub-on värejä ja lopuksi suihkutin tagin Rangerin Perfect Pearl Mist Biscotti suihkeella. Tagi on luonnossa paljon kauniimpi kuin kuvassa.

 

025