Tämä päivä meni kokonaan koirien (ei meidän koirien) kanssa touhutessa leirillä. Aamulla pakkasin auton tavaroita täyteen ja olin lähdössä luonnekuvaukseen vanhemman koiramme kanssa. Tässä kuvauksessa on tärkeää, ettei koiralla ole juoksua ja tarkistin tämän jo edellisenä iltana , mutta ajattelin kuitenkin viime metreillä tarkastaa vielä asian kun olin koiraa viemässä jo autoon... Niin ei voi olla totta!!! Koiraa ei tarvinnut sitten ottaa matkaan ja lähdin matkaan sitten ilman koiraa. Tätä se sitten voi olla noiden narttujen kanssa, mutta siis asiaan.

Sain tämän syksyisen Doraline pussukan valmiiksi loppuviikosta ja nyt kun olen kotiutunut sain aikaa postata sen tänne blogiin. Käytin pussukassa Motivetin Doraline with sunflower leimasinta ja tämänhän löydät myös Heinikan hyllyistä. Paperina käytin Graphic45:n paperia.

I spend today at a dogcamp and got back home just now. I got this little paperbag ready on thursday and made it with Doraline with sunflower stamp from Motivet. I'm going to give it to my doddaughter on her 9th birthday.

014 by you.

008 by you.