Tällä viikolla on ollut tavallista pidempiä työpäiviä, jonka johdosta en ole kerennyt niin paljoa askartelemaan. Huomasin tänään, että Scor palin jouluinen nettilehti oli ilmestynyt ja siitä inspiroituneena tein tämän joululahjakassin. Kaikki kassin materiaalit ovat Paperellasta. Varsinainen ohje löytyy Scor Palin lehdestä Mini Christmas Toten kohdalta, mutta suomensin ja helpotan näin hieman ohjeita. Tarvitset kassin tekemiseen kaksi 6 x 6 (n 15 cm x n 15 cm) kokoista kaksipuolista skräppipaperia, Scor Palin, nauhaa, kaksipuolista teippiä ja koristeita. Kannattaa kokeilla tuolle Scor Palin sivuille menemistä muutamana eri vuorokauden aikana, koska ruuhkaisena aikana sivut tökkivät aika lailla.

Sorry this is only in finnish but you can find the directions to this Christmas tote from Scor Pals page.

Kassin teko alkaa tekemällä taitosviivat paperin sille puolelle, jonka haluat ulkopuolelle kassia. Tee taitokset kumpaankin paperiin.

004

Tämän jälkeen leikkaa kuvan osoittamalla tavalla yhden tuuman ja kahden puolen tuuman kohdalta taitokseen asti.

007

Laita paperi Scor Palin päälle kuvan osoittamalla tavalla ja laita merkit yhden tuuman ja kahden ja puolen tuuman kohdalle.

Scor pals mini Christmas tote

Tämän jälkeen vedä viivat kuvan osoittamalla tavalla kumpaankin 6 x 6 kokoiseen paperiin.

012

Taittele näin.

014

Ja liimaa paperit yhteen laittamalla paperin ohueeseen liepeeseen kaksipuolista teippiä. Laita samalla myös toisen paperin ohueeseen liepeeseen teippiä ja kiinnitä paperit niin, että niistä muodostuu kassin seinät.

015

016

Laita teippiä myös pohjaan ja liimaa pohja kiinni. Voit tehdä laukun sisäpuolelle myös pienen sisäpohjan. Mitat siihen löydät varsinaisesta ohjeesta. 

018

Ja valmis laukku koristelun jälkeen.

019

022 by you.

Tässä onkin kiva viedä sitten pieni joulumuistaminen kun menemme jouluna kylään :)

Materiaalit/Supplies

Paperi/Paper K & Company

Nauha /Ribbon Paper Studio Pink/Brown

Kukat/Flowers Prima Festive Christmas kukkasanko

Kukan keskusta/ Metal embellishment Bobby & Crafting fun (Paperellassa hopeanväriset helmihatut)