Sain Tiinalta ja Tarjalta pienen haasteen, johon nyt tartun.

Tässä säännöt: 

1. Link to the person who tagged you.

2. Post the rules on your blog.

3. Write six random things about yourself.

4. Tag six people at the end of your post and link to them.

5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.

6. Let the tagger know when your entry is up.

Ja jotain itsestäni:

1. Asun mieheni ja kahden koirani kanssa, joista toinen (Daisy) on lapsuuden unelmani. Ulkoilutin pienenä naapurieni koiria, joista suosikkejani olivat kaksi cavalieria. Tästä jäi mieleeni unelma pienestä cavalierista, jonka olen nyt aikuisena saanut toteuttaa.

2. Harrastan askartelujen lisäksi koiriemme kanssa agilitya, koiranäyttelyitä sekä monenmoisia koiraharrasteita. Olen siis ehdoton koiraihminen, mutta pidän myös kissoista ja melkeinpä mistä tahansa turkillisesta eläimestä.

3. En pidä hämähäkeistä ;)

4. Olen sosiaalinen ihminen, mutta toisinaan hieman ujo tiettyjen ihmisten seurassa. Toisinaan puhua pälpätän niin paljon kuin kerkeän.

5. Pienempi koiristani on ehdoton suklaanarkomaani, vaikkei se sitä saakaan syödä. Suklaan nähdessään sen silmät pyöristyvät ja se yrittää saada suklaata melkeinpä keinolla millä hyvänsä.  

6. Haaveilen omasta askarteluhuoneesta, koska tällä hetkellä askartelutarvikkeeni ovat laatikoissa, jotka pursuavat tavaroita. Aina kun jotain putoaa tai on laatikon ulkopuolella niin Daisy käy "ystävällisesti" sen korjaamassa ja pistää sen poskeensa.

Nyt en tällä kertaa laita tätä eteenpäin, mutta omaan blogiinsa voi kukin tämän poimia.