Lähdin tänään vähän reissuun ja ensimmäinen etappi oli Paperikeiju, josta hankin vähän materiaalia Sarin kirjavaihtoa varten.

I went to a fair today but first I went to a craft store to buy these. 

Some shoppings

Tämän jälkeen matkasin kohti Turun kädentaitomessuja. Messuilla suuntasin ensimmäisenä Hetan ja Sammakon myyntipisteeseen. Katselin jo etukäteen heille saapuneita ihania Tilda tarvikkeita, joita lähdin metsästämään.

Then I went to a fair and my stopping place in there was a craftstore called Heta ja Sammakko. I had watch their internet pages before and noticed their Tilda craft materials.

A day in a fair

A day in a fair

Hetan ja Sammakon Tilda myyntipöytä.

A day in a fair

Tällaiset tarttuivat mukaani. These I bought from there. The strawberry stamp is from Slöjd-detaljer. They were too in the fair.

A day in a fair

Kuvassa on myös Slöjd-Detaljerin myyntipisteestä mukaan tarttunut mansikkaleimasin. Slöjd-Detaljerin pisteestä löytyi myös muutakin mukavaa skräppääjälle ja helmiaskartelijalle, mutta kyytiini ei tällä kertaa tarttunut muuta. Ihmisiä oli aika paljon liikenteessä ja ajoittain liiaksikin, mikä vaikeutti eteenpäin kulkua. Kaikenkaikkiaan ihan mukava vuosittain reissu. Askartelutarvike myyntipisteitä oli muutama muukin, mutta ne myivät vähän erilaista tarviketta kuin käytän omissa askarteluissani.