Tänä talvena minulla on ollut uskomattoman huono tuuri, koska lauantaina kaaduin neljättä kertaa saman käden päälle. Ainoat hyvät puolet siinä olivat, että kaaduin vasemman käteni päälle ja ettei se mennyt poikki. Käsi on vaivannut minua siitä lähtien ja näin ollen myös vähentänyt askartelujani. Tänään sain valmiiksi monen päivän projektini Magnolia pääsiäismunan. Käytin siinä Maijulta saatua paperimassamunaa, Pink Paisleen Butterfly garden paperikkoa, Magnolian Stone Path ja Tilda holding egg basket leimasimia. "Ruoho" on muistaakseni You do:lta ja kukat Wild orchid craftsilta. Perhoset leikkasin Nellie Snellen jumbo perhosleikkurilla. Kaikki paperit ja koristeet kiinnitin Anita's Tacky gluella.

Paperin kiinnitin munan pohjalle leikkaamalla 15 cm x 15 cm paperista viillot keskustaa kohden ensin kulmista ja sitten neliön jokaisen sivun puolesta välistä. Trimmasin paperin liimauksen jälkeen munaan sopivaksi ja peitin reunat gessolla. Alareuna jäi paperista hieman vajaaksi ja sen peittääkseni laitoin "ruohoa" pohjalle. Lisäksi sillä peittyi Tildakuvan jalka.

I've been so unlucky this winter and for the fourth time fall over to my left hand last Saturday. So I've been crafting less since. This Magnolia egg I got ready this morning.

001

005