Tein taas uuden kortin uusilla Magnolia leimasimillani. Kaikki leimasimet lukuunottamatta tekstiä ovat Magnolialta. Kirjainleimsimet kuuluvat Fiesta fun aakkosleimasin settiin, jonka olen ostanut viime keväänä Hiekkaoliivista. Kartongit ovat Basic greyn skräppipapereita ja ovat kotoisin Paperikierteestä. Kuvan väritin Zigin akvarellitusseilla.

Kyllä täytyy sanoa, että nettikauppojen myötä on tullut osteltua enemmän askartelutarvikkeita, mutta myös kaupankäynnistä on tullut helpompaa ja nopeampaa. Suomesta ostettaessa tavarat ovat tulleet muutamassa päivässä ja on voinut tilata juuri sellaista tarviketta joita tarvitsee, eikä ole tarvinnut tyytyä vähempään. Netissä valikoimat ovat paljon laajemmat esim.skräppipuolella mitä olen kaupoissa nähnyt. Etenkin kun meilläpäin ei ole askartelukauppoja ihan nurkan takana.

003-9.jpg picture by Maissi2007

007-3.jpg picture by Maissi2007

I made a new greetingcard with my new Magnoliastamps. All these stamps I used are from Magnolia except the alphabethstamps which are from Hiekkaoliivi. I used Basic Greys papers and coloured stampmarks with Zig's akvarellcolours.