Kiitos kaikista ihanista tunnustuksista, joita olen viime aikoina saanut. Aikani on ollut viime aikoina niin kortilla etten ole niihin kerennyt reagoida.

Olin eilen Osaava nainen-messuilla ja oli mukavaa nähdä niin tuttuja kuin uusia tuttavuuksiakin. Jäi mukava mieli jutteluista ja kannustavista sanoista. Päivän inspiroimana tein illalla tämän kortin, johon tein kannen lisäksi sisäpuolen koristelun. Kaikki tämän kortin materiaalit ovat Paperellasta. Mielestäni nämä Buzzcraft - Christmas Fairy Doodle leimasimet ovat varsin suloisia ja helppoja värittää. Itse ainakin innostuin värittelemään niitä oikein enemmänkin ja julkaisen piakkoin uuden kortin saman sarjan leimasimilla tehtynä. Paperi on Basic Greyn Eskimo kisses Snow globe. Väritykset tein Distress inkeillä ja punaiset lasihelmet ovat Karsilta.

I was in a fair in Turku Yesterday and made some demos about colouring there. It was nice to see new facies and some old ones and the time was going so fast. After that I made this new christmas card with inner decorations too.

062 065