Sain tänään kaksi kirjettä postissa ja iloinen yllätys löytyi kummastakin. Ensimmäinen kirje oli Satcyltani ja aivan ihanassa kirjekuoressa.

I got two letters in the mail today. The first letter was from my secret ATC friend and the letter included these lovely ATC papers. I like them so much the colours and the printings are so beautiful.

satcy.jpg

satcynkirjekuori.jpg picture by maissi_2006

004-2.jpg picture by maissi_2006

Kirjekuori sisälsi kauniin kirjekuoren jonka sisältä löytyi 20 kaunista ATC korttipohjiin tarkoitettua paperia. Juuri minun tyylisiäni ja -värisiä, eikä minulla ole vielä näistä papereista yhtään itsellä. Kiitos Satcy! Paperit löytävät varmasti tiensä kortteihini. Tällä hetkellä minulla on selkeästi menossa jokin suvantovaihe ATC korttien osalta ja kortteja syntyy harvakseltaan, mutta kyllä niitä taas tulee tehtyä. Satcyni ainakin kannustaa minua näiden ihanien lähetysten osalta.

Toisen kirjekuoren sisältö oli arpajaisvoittoni Jehkottarelta. Myös hänen lähettämässään kuoresta löytyi ihania tarvikkeita askarteluun ja niissä oli vielä kauniit värit joista pidän. Nuo tagit sopivat niin monenlaisiin paperiaskarteluihin ja yksi mielikukistani on juuri päivänkakkara, joten voitto on erittäin mieluinen. Kirjeessä oli myös ihana koiratagi. Kiitos Jehkotar!!!

The other envelop included my price from Jehkottares blogcandy. I came in second in that and today I  got my prize in the mail.  What a wonderful prize, I like all the things in it. Just the right colours and just wonderful papers, tags and flowers.  

010-1.jpg picture by maissi_2006