Näin yhdessä blogissa blogistaniassa seikkaillessani, että siellä oli tehty kaunis onnittelukortti kohokuvioidun kuultopaperin kanssa. Kuultopaperille löytyi miellyttävä käyttötapa lisää. Kokeilin siis minäkin sitä ja tällainen siitä tuli. Soikiot leikkasin Cuttlebugilla Papertreyltä ostamieni sabluunojen kanssa. Käytin nauhana Sayltani saamaani lahjanauhaa. Tykkään kyllä todella paljon lähettämistäsi nauhoista Say. Oikeastaan voin sanoa, että kaikki mitä olet lähettänyt ovat todellisia aarteitani, joista pidän paljon. Leimat joita käytin ovat Magnolialta ja Finnstamperilta (onnea-teksti). Kukkahaaraniitin olen hankkinut Hetasta ja sammakosta.

I saw in one blog that I was visiting that they used vellum to embossing it with Cuttlebug. I tried that too and this is what I made. I used Cuttlebug and dies to cut the ovals. Stamps are from Magnolia and Finnstamper.

Kuultopaperi oli siinä kiva kohokuvioitava, että se korosti kiemuroissa toisia osia ja toisia ei. Taustaan tuli siis kivan vanhahtava tunnelma. Suosittelen kokeilemaan, kuva ei näytä koko totuutta.

Girly greetingcard