Kiitos kaikille onnitteluista!

Tämä projekti on ollut mielessäni jo pitkään ja eilen sain vihdoin aikaa toteuttaa sen. Olen nähnyt vastaavia kirjoja ja päätin, että nyt on minunkin aika sellainen tehdä. Liikkuessani tapahtumissa aion pitää tätä kirjaa mukanani, jotta tietäisin mitä sävyjä minulla on jo entuudestaan ja mitä puuttuu. Laitoin tähän kirjaan eniten käyttämäni värikynien ja musteiden värit. Muitakin kyniä minulla on, mutta niitä ei ole tullut käytettyä kuin muutama kerta, joten niiden paikka ei ole tässä kirjassa.

This project has been on my mind for quite some time now. Yesterday I got finally some time to make it. This is a colour book and represents all of my colours which I use a lot. I got some pens and other colours but I don't use them so much so their place aren't in this book.

Tein kirjan Bind-it-all laitteella ja sillä kyllä saa mukavasti tehtyä tällaisia kirjasia vaikka mihin tarkoitukseen.

Kansi/The cover

052 by you.

Sisäsivut näyttivät tältä/Inner pages

059 by you.

065 by you.

054 by you.

067 by you.

073 by you.

078 by you.

085 by you.

Takakansi/The back cover

091 by you.

Kaikkien kuvien värittäminen ei mennyt ihan nappiin johtuen siitä, että käyttämäni paperi sopii joillekin tekniikoille, mutta ei kaikille. Erityisesti värit joiden kanssa käytetään paljon vettä eivät olleet ihan omiaan tämän paperin kanssa. Paperin merkitys on aina suuri värityksissä. Öljyä en värien kanssa käyttänyt. Kuivapastellit väritin stumpin avulla kuivana. Itse suosin papereista eniten Winston & Newton vesiväripaperia ja Cansonin Manga piirustuksiin tarkoitettua paperia (josta sain alunperin vihjeen Callelta), mutta tässä työssä en käyttänyt kumpaakaan niistä.

Kirjassa on lisäksi tyhjiä sivuja tulevia hankintoja varten.