Tilasin Magnolialta vajaa kuukausi sitten hääleimasimen, jota en ole vielä saanut. Yleensä olen saanut tilaukset viikossa tai kahdessa, mutta nyt on kestänyt lähes kuukauden eikä ole tilausta kuulunut. Amppa auttoi pulassa ja vaihdoimme keskenämme Magnolian leimasin kuvia. Hääkortilla oli jo aika kiire, koska häät ovat huomenna. Löysin kivan mallin kortilleni ja muutin sitä hieman itselleni sopivammaksi. Tällainen siitä sitten syntyi. Todella suuret kiitokset Ampalle!

I ordered from Magnolia about a month ago and I still haven't got my wedding stamp. The wedding is tomorrow so it was time to make the card now. Fortunately Amppa was so helpful to swap stamppictures with me and I got her stamping today. I found a nice card model from other blog and I change it a bit. This is how it came out.

A wedding card 1

Tänään tuli postia myös Sayltani, mutta ajanpuutteen vuoksi julkaisen sen myöhemmin. Saylle tiedoksi, että nyt ymmärsin kartongin tarkoituksen huomattavasti paremmin. Kiitos kovasti siitä ATC:stä ja upeasta kortista.