Olen ollut todella tyytyväinen uusiin Stempelgleden leimasimiin ja juuri mietin miten paljon erilaisia toteuttamismahdollisuuksia nämä leimasimet tarjoavat. Pidän sekä vintagetunnelmaisista joululeimasimista että leikkisistä ja hyvän tuulisista joulukorteista, koska myös vastaanottajat pitävät erityylisistä korteista. Tänä vuona aion tehdä tapojeni mukaan jokaiselle joulukortin vastaanottajalle yksilöllisen ja jo tehdessäni mietin kenelle kortti tulee. Valmiiksi saatuani tapanani on kirjata kortti ja saaja ylös, jotta tiedän kenen kortti on jo tehty. Monilla ei ole tällaiseen aikaa, mutta itse koen tämän tärkeäksi.

Tämän kortin tein Stempelgleden Angelic Greetings leimasinsarjan leimasimella ja värittelin sitä hieman Derwent Aquatones väreillä. Kaikki kortin materiaalit Heinikasta.

I've been so pleased with my new stamps from Stempelglede. I like these vintagestamps as well more cheerful and playful christmas stamps because I send lots of christmas cards every year and like to make the cards thinking at the same time the receiver. Some like vintage and do like more cheerful cards.

016

Suuremman kuvan löydät täältä/You can found a bigger picture from here

Materiaalit/Supplies

Leimasin/Stamp Stempelglede Angelic Greetings
Väritys/Colourings Derwent Aquatones
Musteet/Inks Versafine Vintage Sepia, Cat's eye chalks Chestnut Roan
Paperit/Papers Basic Grey Wassail Granberry Sauce, Bazzill

The snowflakes are cut with Martha Stewart Collectible punch

Lumihiutaleet leikkasin Martha Stewartin Collectible Snowflake leikkurilla ja sävytin chestnut roanilla reunoja lumihiutaleista.
Hiutaleiden keskelle laitoin Kaisercraftin rhinestones copper timangin.
 
Nauha ja pitsi on myös Heinikasta