Ihanaa kun vihdoin sain päivän jolloin voin vain askarrella ja samalla myös antaa mielen levätä. Kiireinen aika työssä tuntuu hieman vaatineen veronsa ja tätä päivää olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Tarkoituksenani on tänään vielä pitkästä aikaa hieman skräppäillä ja osallistua Inspiroidu blogin haasteeseen.

Tämän jouluisen Magnolia kortin tein juuri tilaamistani papereista ja tarvikkeista. Pidän näiden K & Companyn papereiden ihanista karkkimaisista väreistä. Niistä on kiva suunnitella raikkaita ja hyväntuulisia kortteja. Kaikki kortin materiaalit ovat Paperellasta lukuunottamatta värityskyniä. Jos joku teistä innostuu näistä papereista niin näitä papereita löytyy vielä muutama paperikko 4,75" x 6,75" (n 12 cm x 17 cm) kokoisena Paperellasta.

I've been waiting for this day so much. I have the time to make cards and make scrapbooking pages. It's been so hectic lately in my work so this day so needed.

I made this Christmascard with my new papers and supplies. I just love these new papers from K & Company. They're so candylike.

006

004

Materiaalit/Supplies

Paperit/Papers K & Company BW Peppermint twist

Leimasin/Stamp Magnolia Tilda with candle

Väritys/Colouring Zig twin tip markers, Promarkers & Derwent Aquatone colours

Koristeet/Embellishments

Kukat/Flowers Prima festive christmas kukkasanko

Kukkien keskusta/The center of the flower Hobby & Crafting fun (Paperellassa hopeanväriset helmihatut)

Haaraniitti/Brad Dovercraft Jewel brads SVR/GLD

Pitsi/Doily ribbon Paper Studio

 

Paper Trimming Buddya on taas Paperellan varastossa. Sillä saa mielestäni todella kivasti leikattua koristereunoja ja tulos on aina suorareunainen toisin kuin saksilla leikatessa (jolloin ei aina tule niin suoraan leikattua).