Kävin tänään Scor-Palin sivuilla ja tulostelin sieltä useampia ohjeita Scor-Palin käyttöön. Testattuani Scor-Palia nyt ensimmäisen kerran täytyy sanoa, että tämän helpommin on laatikkoa vaikea saada aikaiseksi. Niin helposti tämä kävi vaikka näyttikin aluksi hieman vaikeahkolta. Kaikki laatikon tarvikkeet Paperellasta.

Ensimmäisenä kiinnitin huomiota siihen, että mitat ovat ohjeissa ja Scor-Palissa tuumina. Mitat näkyvät kuitenkin Scor-Palissa selvästi ja Fiskarssin leikkurissa on mitat sekä sentteinä että tuumina. Tämän laatikon tekemiseen ei tarvita välttämättä Fiskarssin leikkuria, mutta se helpottaa kovasti sen leikkaamista. Mitat ja ohjeet tähän laatikkoon, jonka nyt esittelen sain täältä. Laatikon nimi on siellä Batty Boo Basket ja löytyy lokakuun 2007 ohjeista. Jostain syystä en saa nyt laitettua linkkiä suoraan oheisiin. Paperisuikaleiden koko on tuumina 5 1/4" x 11" ja 1" x 11". Kuvasin erityisesti sellaisia kohtia joita oli hieman vaikeampi ymmärtää, koska tekstistä puuttuu osa varsinaisessa ohjeessa.

001

Tarvikkeita joita käytin. Lisäksi käytin saksia, tusseja ja akvarellipaperia.

004

Laitoin kartongin oikea puoli ylöspäin ja vedin taittoluulla viivat ohjeen mukaan. Oikeat kolot löytyvät helposti ja niitä pitkin on helppo vetää.

005

Sen jälkeen leikkasin ohjeen mukaan vapaalla kädellä kolot siihen päähän missä on ohuin siiru reunassa. Teippasin samalla ohjeen mukaan oikeat paikat oikealle puolelle.

007

Käänsin kartongin toisinpäin ja liimasin teipin kartongin nurjalle puolelle.

008

Komannessa kuvassa vedin yhden viivan pystysuoraan, joka rajasi leikkauskohdat. Leikkaa ja taittele kuvan mukaan. Nurjapuoli on ylöspäin.

009

Ylimpänä kuvassa on laatikon sivu ja aivan edessä (varjoisampi puoli) on kuva pohjasta taiteltuna.

011

Pohja kuvattuna ylhäältä päin.

012

Laatikon ollessa valmis siihen laitetaan sanka.

014

Jonka jälkeen kiinnitetään koristenauha.

015

Laitoin laatikon kylkeen vielä Sugar Nellien Snow Juggler leimasinkuvan, jonka väritin Promarkereilla.

019 by you.

Materiaalit/Supplies

Paperit/Papers DCWV & Bazzill

Leimasin/Stamp Sugar Nellie Snow Juggler

Väritys/Colouring Promarkers

Kaksipuolista teippiä, nauhaa ja sakset

Paperellaan on saapunut uusia ihania Sugar Nellie leimasimia, luettelon (ja kuvat)näistä saa pyytämällä niitä Paperellasta tmipaperella at gmail piste com

Scor-Paleja on myös lähiaikoina tulossa Paperellaan ja sellaisen voi myös varata etukäteen.