Vaihdoin Tanjan kanssa Magnolian leimakuvia ja sain näin täydennystä ihaniin leimakuviini. Tein heti tohkeissani tällaisen vauvakortin. Papereina käytin Sinooperista jokin aika sitten ostamiani Tilda papereita. Saa nähdä koska tälle kortille on käyttöä. Vielä ei ole tiedossa ketään, mutta kortti on ainkin valmiina. Voihan tämän antaa onnittelukorttinakin jos siltä tuntuu. Piparireunaisen renkaan leikkasin kuviosaksilla. Kortissa on aika paljon kiillettä kuplissa ja ympyrän reunoilla, mutta ne eivät näy kuvassa.

Tämän postauksen jälkeen tässä blogissa on todennäköisesti aika hiljaista siihen asti kun palaan reissusta. Muutama päivä on siis vähän hiljaisempaa kuin yleensä. Esittelen sitten ostoksiani ja kerron miten reissu meni.

014-2.jpg picture by Maissi2007

A babycard

I made this babycard with Magnoliastamp images which I got from Tanja. Papers are from the Tilda collection. I don't know when I'm going to use it because at the moment I don't have a single friend who's expecting. I have a card ready when it comes along.

This blog is going to be quiet for a few days now because I'm going to make a trip to Stockholm. After I'm back I'm going to show what I got from there.