Palasin juuri viikonloppureissulta Vaasaan ja olipa siellä myrskyisää. Aikamoinen myrsky tuntui yöllä oikein hotellissa asti. Palattuani huomasin, että minulle oli Jehkotar, Minni75 ja Carkki myöntäneet minulle tällaisen tunnustuksen. Kiitos, tällaiset tunnustukset lämmittävät mieltäni ja kannustavat kehittämään blogiani ja askartelujani.

Edit: Sain tämän tunnustuksen myös Eijalta ja Majulta, kiitos teille!

 Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.

2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.

3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.

4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.

5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

Haluan jakaa tämän eteenpäin seuraaville:

Ensinnäkin haluan jakaa tämän palkinnon Carkille, Minnille ja Jehkottarelle, joilta sain tämän palkinnon. Näiden lisäksi haluan jakaa tämän Miijjalle ja Susannelle. Näihin ja moneen muuhun blogiin sopivat tämän tunnustuksen kriteerit ja pidän näiden blogien seuraamisesta paljon.