Olipa mukavaa ja piristävää käydä eilen blogitapaamisessa Raumalla. Kiitos teille kaikille ihanille ihmisille, jotka tapasin ja pääsin juttelemaan teidän kanssanne. Kaikenkaikkiaan mahtava päivä vaikkei se alkanutkaan kohdallani ihan niin kuin olin kuvitellut.

"Kätevänä" ihmisenä vertailin eri reittivaihtoehtoja navigaattorilla ja huomasin, että ero nopeimman ja lyhimmän reitin välillä on reilut 30 km ja tein sen mitä ei ikinä kannattaisi navigaattorista valita. Valitsin siis lyhimmän reitin, joka tarkoitti sitä, että vajaa neljäkymmentä kilometria matkasta oli kaikenmaailman kärrypolkuja mutkineen. En ole koskaan ollut mikään autossa matkustamisen suurin ystävä, koska matkustajana pahoinvointi on helposti ystävänäni reissuilla. Loputon hiekkateiden ja mutkien yhdistelmä aiheutti sen, että kymmenen kilometria ennen Raumaa päättelin vaihtoehtoni joko pysähtyä kävelemään hieman ulkosalla jotta olo paranisi tai löytää jokin muu reitti tien vain kaventuessa. Valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon mikä oli hyvä ja saavuin perille. Saavuttuani perille paha olo ei ottanut laantuakseen ja laukaisi vielä migreenin, mutta onneksi löysin ystävällisen ihmisen, jolta löytyi päänsärkylääkettä. Itse kun olin unohtanut sellaiset kotiin.

No se siitä sairaskertomuksesta. Näimme monenlaisia erilaisia demoja Tarun, Tintin ja Sammacon väritystekniikoista. Itsekin esittelin Aquatoneilla värittämistä. Oli todella kivaa nähdä erilaisia tyylejä ja saada niistä jotain itsellekin. Tämän jälkeen oli vuorossa erilaisien kortintekotyylien esittelyä. Esittelemässä olivat Arja L, Taitotaivaan Annikki ja minä. Ostoksia tuli myös tehtyä, koska paikalla oli kolme askartelukauppaa: Heinikka, Taitopuoti Paperinauha ja Taitomanni.   

Suuret kiitokset Tarulle, joka oli organisoinut koko tapahtuman!

006

Joitakin ostoksiani tapahtumasta

Heinikka

013

Taitomanni

015

Taitopuoti Paperinauha

018

Esitellessäni väritystekniikkaa ja skräppäystekniikkaa kortissa sain tämän kortin aikaiseksi.

020

028

031

Sorry, the text is only in finnish this time.

Materiaalit/Supplies

Paperit Memory Box Winterberry (Paperella)

Leimasin/Stamp Hänglar & Stänglar

Väritys/Colouring Derwent Aquatones

Kukka/Flower Priman huurrekukka (näitä on tulossa Paperellaan)

Napit/Buttons Artemio Urban14 (Paperellasta)