Voitin taannoin Helin blogissa ihanan skräppilehden jota olen ahnaasti lukenut. Ihastuin erityisesti siinä esiteltyyn enkeliin purkissa ja päätin tehdä myös itselleni sellaisen. Ainoa ongelma oli sopivan purkin löytäminen mitä jouduin loppujenlopuksi etsimään pitkään ja hartaasti. Purkin suun tulee olla leveä, jotta kuva mahtuu siitä läpi. Purkissa oleva tytön ja kissan kuva on Tuscan rosen arkeista ja hankittu Hiekkaoliivista, kukka Paperikierteestä ja loput tarvikkeet olen hankkinut vaikka mistä.

Tytön kuva on liimattu ensin kartongille, leikattu sen jälkeen ääriviivoja pitkin lukuunottamatta alaosaa johon tein tukijalat, jotta tyttö pysyisi pystyssä. Liimasin tytön tukijalat Erikeepperillä lasipurkin pohjaan. Tämän jälkeen tein sisal kuidusta pienen kiepin ja pujotin sen tytön ympärille. Painoin tikulla kuitua alas, jottei se peittäisi tytön naamaa eikä kissaa.

Kannen päällystin puuvilla kankaalla. Kankaan kiinnitin myös Erikeepperillä. Laitoin kankaan ja kannen ympärille narua, jonka loppuun laitoin kukan. Kukka on kiinnitetty tällä narulla ja napilla.

Jos jotain jäi epäselväksi vastaan mielelläni kysymyksiin.

tyttpurkki003.jpg picture by Maissi2007

003-4.jpg picture by Maissi2007

I won sometime ago in Heli's blog a scrapbooking magazine which I have studied long and hard. I liked specially in that magazine the part which they made an angel in the jarr. I had to make one too. This is not an angel but close.  

Niin ja Hetassa ja sammakossa järjestettävässä blogitapaamisessa on tilaa joten käykää ihmeessä ilmoittautumassa sinne. Olisi kiva nähdä teitä kaikkia!