Ensimmäinen korteista on DT kortti, joka on tehty Landstokens Scrappyhappyn Tyler Warren designin leimalla. Tässä sarjassa on monta sellaista leimaa, jossa on tyttö ja poika. Nämä sopivat mielestäni moniin pariskuntia koskeviin kortteihin ja muunlaisiinkin onnittelukortteihin. Tämä leima on yksi tämän sarjan suosikeistani, koska pidän leimoista joissa on positiivinen tunnelma. Kuvan väritin Zigin Art & Graphic tusseilla ja leimasin Versafinen Onyx black musteella. Olen siirtynyt käyttämään lähes täysin tätä mustetta, Distress Inkin ja Brilliancen musteen lisäksi. Paperit ovat Basic Greylta ja Bazzillilta. Paperit, kukat ja nauhat Paperikierteestä. Suomalaiset tekstit ovat yleensä aina leimattu Finnstamperin leimoilla niinkuin myös nämä.

These DT cards are made with Landstokens Scrappyhappys Tyler Warren design stamps which is a new series in Landstokens store. These kind of stamps fit multiple kind of cards because there is something also for couples. This two stamps are two of my favorites in that serie. I like stamps which have a positive feeling like this one. I coloured the first picture with Zigs Art & Graphic pens and the second one is coloured with Promarkers and stamped with Versafine ink. The papers are from Basic Grey and Bazzill. 

DT card for Landstokens Scrappyhappy

DT card for Landstokens Scrappyhappy

DT card

Edit: Lisäsin tähän vielä yhden uuden kortin, joka on myös tehty Landstokens scrappyhappyn leimalla.

Kolmas kortti on pääsiäiskortti, joka tehty myöskin Landstokens Scrappyhappyn Flisan leimasimella. Vielä viimeisiä pääsiäiskortteja on tekeillä. Kuvan väritin Promarker tusseilla, jotka ovat tulossa pian myös Heinikan valikoimiin. Heinikasta ovat tämän kortin kaikki tarvikkeet lukuunottamatta tekstileimasinta joka on Finnstamperilta, strasseja ja Promarker tusseja. Paperit ovat Bazzillilta ja Scenic Routelta.

The second card is also made with Landstokens Scrappyhappy Flisan stamp. I coloured the picture with Promarkers and the papers are from Scenic Route and Bazzill. I like this easter stamp so much. Easter cards is so much fun to do because the colours are so fresh and the spirit is so joyful.

Easter card

Easter card